четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Facebook мнение по отношение на глада и бездомността

Това е глада и бездомността Информационна седмица. Get Ur добро, за детството глад: http://bitly.com/iPMKM2 и за младежта бездомността: http://bit.ly/rqv178.
Близо 1,7 милиона души под 18-годишна възраст ще се опита бездомността тази година. Майли Сайръс, Get Ur добре на и YSA искате да помогне на младите хора за повишаване на осведомеността и справяне с бездомността. Младежката бездомността е въпрос, Майли е много страстен, тя е дарила облекло за подслон на семейството в Лос Анджелис в продължение на няколко години. Миналата година тя беше дълбоко развълнуван, след като са разгледали документалния филм на HBO "Бездомните: Motel деца на Ориндж Каунти" и насърчава хората да видите документалния филм, за да научат за младежта бездомността. Присъединете се към Майли в помага на младите хора като вас, получават топла храна, легло да спи в, и безопасността. Get Ur добре на справяне с бездомността на младежта през ноември. Виж тук и списъка по-долу. Качване на видеоклипове, снимки и блогове мнения в сайта. Tag всичко, което правите с "Good4YH"
Споделете музикални таланти на гости на местен младеж приют за бездомни. Доброволец, за да преподават пеене, пиано, китара, или други музикални уроци.
Посъветвайте се с приятели и съученици, за да помогне за повишаване на осведомеността относно бездомността на младите хора във вашата общност. Започнете StandUp За Децата - не избяга клуб в училище. ЛиАн Раймс и групата Switchfoot подкрепя тази невероятна организация.

Няма коментари: