четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Майли Сайръс и други знаменитости са критикувани

Изглежда има положителна нова тенденция, което набира сила в Холивуд - младите знаменитости като Майли Сайръс и Деми Ловато се възползват телата им, вместо на глад себе си да бъде кльощава. Въпреки това, не всеки е впечатлен от знаменитостите, които са решили да запазят криви.
Някои от критиците на Майли са написали клипове на YouTube, мушкат се забавляват в теглото си, включително и един път през преувеличава curvier си фигура, като твърди, че сега тя е 213 паунда.
Но певецът не е отдаване под наем на мазнини слайд атаки. Тя взе в Туитър, за да се бори срещу нея мразещи, като публикуват снимка на смущаващо кльощава жена, заедно с това съобщение: "Като се обадите на момичета като мен мазнини, това е това, което правите на други хора."
Майли също така използва един от най-големите секс символи в света, за да помогне да си аргумент - Мерилин Монро. Тя е публикувала снимка на актрисата в бикини с този надпис: "Доказателство, че може да бъде обожавана от хиляди мъже".
Но тя не е сама в битката си да се подсилим с нормално тегло - Disney приятел Деми също дойде да я отбрананява, заплашвайки да "разруши" всеки, който я нарича "F дума."

Няма коментари: