събота, 12 ноември 2011 г.

Майли Сайръс, Деми Ловато Чат За Тегло

Майли Сайръс взе Twitter нейната сметка в петък, за да доменните медиите се казва, че тя изглеждаше малко по тежка. Кралицата получи положителни отзиви от Деми Ловато, който страда от хранително разстройство. Момичетата споделиха няколко овластяване туитове и техните фенове обича всяка минута.
"Амин", Деми tweeted Майли. "Амин! Аз ще унищожи някой, някога ви призовава F дума. Имате curvyyyy SEXIIIESTTTT тяло! Аз го обичам! (ПКР), "Майли отговори. "Боже аз те обичам. Така ли!! И всеки, който се нарича вас, които е. Пропуснете повече от всякога ", Деми туитна обратно.
Тя е толкова голяма, за да видите тези тийнейджърски момичета залепване един за друг и са позитивно настроени по отношение на тялото. Това е нещо, което толкова много хора, особено жени се справят с на дневна база. Когато медиите се предполага, че знаменитост търси "пълно", това не е уместно, и Майли Сайръс е бил прав да говори. Това звучи като тя и Деми Ловато имат добро приятелство и че те са на една и съща страница за всичко това.

Няма коментари: